~ En blaska för mindre vetande ~
MONDAY 19 MARCH 2018
HÄSSLEHOLMS MUSIKFORUM 1977-2018
CalzoneKungen

CalzoneKungen

CalzoneKungen heter egentligen Emil Liedholm och är kassör i Hässleholms Musikforum.

Gerard #9-12

Gerard #9

Gerard #10

Gerard #11

Gerard #12

Gerard #5-8

Gerard #5

Gerard #6

Gerard #7

Gerard #8

Gerard #1-4

Gerard #1

Gerard #2

Gerard #3

Gerard #4

Veckans Sämsta v.45

Det är söndag igen och det betyder att det är dags för veckans sämsta.

Ja rent tekniskt är det ju måndag redan men enligt skånetrafikens tidtabeller är det fortfarande söndag så vi rider lite på den vågen.

Vad är då veckans sämsta tänker du? Jo:

RAINBOW BATMAN!

Rainbow Batman

 

Usch vad sämst kan man tycka. Men hur blev det så fel?
Jo 1954 bildades CCA (the Comics Code Authority) som en följd på åsikten om att serietidningsvåld (i likhet med tv-spels-våldet) kunde ha skadliga effekter på de ungas psyken. CCA hade som främsta uppgift att läsa igenom och censurera alla outgivna serietidningar så att de var 100% fria från allt onödigt våld, sex, fult språk och övernaturliga fenomen. Nödvändigt våld, såsom en lätt smisk på rumpan, var självklart fortfarande okej.
Vägrade man låtas censureras som serietidningsförlag fick man inte lov att pryda sina omslag med det omåttligt fula ”Approved by the Comics Code Authority”-märket vilket kunde leda till att barnens beskyddande föräldrar vägrade köpa tidningen på grund av allt snusk det kunde utsätta deras avkommor för.

Det hela eskalerade ju såklart och nådde ”rock bottom” 1957 i Detective Comics #241 där The Dark Knight lägger sin mörka mystiska mantel på hyllan och träder fram som ”The Blue Sunlit Sky After A Summer Rain Knight”.

Gay_b4d43b_1104266

”Har han fått psykos?” var nog mångas reaktion. Skulle han rent av ut och slåss mot Putin och det ryska anti-homo-imperiet?
Nej, faktiskt inte. Det var nämligen som så att Dick Grayson (dåvarande Robin) skadat armen och för att folk inte skulle lägga ihop två och två, dvs. att Dick och Robin skadat armen samtidigt kanske inte bara var en tillfällighet, drog Batman på sig färgglada dräkter för att dra all uppmärksamhet bort från Robin och till sig själv.

Smart tänkt Batman! Jävligt jävligt dåligt tänkt Edmond Hamilton som stod för manuset.

Kraftwerk till Sverige

kraftwerk_6_720

Kraftwerk intar Stockholm och Cirkus 21 & 22 januari! Ett måste om man inte är helt tondöv

Biljetterna släpps 12e november.

1 miljon på flykt och Muf bjuder på hamburgare.

1 miljon filipiner är på flykt undan supertyfonen ”Yolanda” och på Vasaskolan i Gävles vegetariska temadag delar Muf ut gratis hamburgare. vad säger det om svensk politik egentligen? Va? VA?! HELVETE VAD ARG JAG BLIR!!!

Skruvar i Kebaben!

Ja ingen kan väl ha missat nyheten att det hittats skruv i kebaben från en av pizzeriorna i Hässleholm?

En vanlig fråga som dock uppstått i samband med detta är ju var man kan få tag på den här vidunderligt exotiska kebab?
Frukta icke kära medborgare, ty vi här på Tidtabellen.se kommer jobbar dag och natt hela helgen med att besöka varenda pizzeria i Hässleholm och kommer ha svaret redo lagom efter påsk!

Nya Spider-Man-dräkten avslöjad!

hr_The_Amazing_Spider-Man_2_1Sony släppte idag en bild på den nya Spider-Man dräkten som kommer medverka i den kommande ”Amazing Spider-Man 2” som förväntas komma under 2014.

Det är tveklöst det närmsta en Spider-Man film någonsin kommit sin tecknade storebror, vad det visuella anbelangar åtminstone.

Vad vi dock inte ser här är hur benen ser ut, och framför allt fötterna!
Att Spider-Man sprang runt i senaste modellens löparsneakers i förra filmen var i alla fall en dealbreaker för mig. Hur ska han kunna klättra på väggar om han inte kan få direktkontakt med väggen via ett specialdesignat extratunt lager tyg? Jag kräver logik!

Att få se en sneakpeak på den nya dräkten är dock inte bara guld och gröna skogar, nej verkligen inte, det fyller oss nämligen med frågor. För att göra det skonsamt för läsaren har jag här nedan besvarat de två första som dyker upp i skallen.

Kommer detta att kunna hålla upp ännu en illa genomtänkt och synnerligen dålig story då? Absolut inte!

spideynh

Kan det få oss att glömma dunderfloppen från i somras och nästan få oss att se fram emot den kommande filmen då?
Utan den minsta tvekan!

Man ska aldrig dömma kon för var den gömde sin skit förra gången och det kan verkligen vara dags för en ordentlig Spider-Man film, det har vi minsann inte fått vara med om sen den gamla klassikern ”Spider-Man Strikes Back” från 1978!

 

 

Seriöst Ernst #67

Ernst 67

Fikan var från Osby!

kakorOchBakelser2
Bild: Fikan på bilden har ingenting med artikeln att göra men sägs vara insyltad i en annan utredning.

Det var sent på eftermiddagen igår lokal tid som det uppdagades att en spontan ansamling fika smugit sig in på Musikforums veckomöte. Fikan verkade hotfull och åts upp.
Under mötets gång framkom uppgifter på att fikan skulle ha anskaffats billigt i Osby och sen smugglats med buss över till Hässleholm.

Polisen vägrar kommentera ryktena om en stärkt tullkontroll mellan kommunerna och polischefen har inte kunnat nås på telefon då växeln vägrat koppla förbi ”foliehatten med de vansinniga teorierna”.

Har du någon gammal Tidtabellen eller något annat kul som ligger och dammar i någon vrå?

Vi blir toppenglada när vi får gamla grejer!

Du kan antingen maila, posta eller besöka oss.

  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.

Annonser